Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Nova Victura Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Caiac gonflabil Intex Excursion Pro 384 x 94 x 46 cm, 683
13999 lei
Brand
INTEX
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Descriere

Caiacul Intex 68309 este varful de gama de la Intex find realizat dintr-un vinil inovator SuperTough care garanteaza produsului o rezistenta si robustete de neegalat. Canoea este fiabila si functionala, usor de manevrat datorita greutatii reduse si a manerului practic plasat pe ambele parti. Materialele utilizate pentru realizare acestuia sunt de cea mai inalta calitate, atent selectate in timpul fazelor de proiectare.

Acest caiac gonflabil Excursion Pro 68309NP de la Intex va fi ideal pentru o calatorie de agrement intr-un iaz sau pe un lac linistit.

Canoea gonflabila este potrivita pentru cel mult doi adulti, avand o capacitate maxima de incarcare de 180 kg. Caiacul are o constructie solida cu 3 straturi, care utilizeaza PVC cu un continut molecular ridicat, rezistent la abraziune, lumina solara, ulei si apa de mare.

Scaunele gonflabile confortabile cu spatar sunt reglabile si detasabile.

Compartimentele de depozitare din prora si pupa sunt ideale pentru a va pune lucrurile.

Caiacul este echipat cu supape de inalta presiune cu arcuri pentru o umflare si dezumflare rapida.

Calcaiul de chila detasabil din partea de jos contribuie la stabilitatea de directie a caiacului. Cablul de prindere de pe ambele capete face ca transportul caiacului sa fie practic. Caiacul nostru gonflabil poate fi pliat si impachetat pentru o depozitare usoara si transport, atunci cand nu este folosit.

Pachetul de livrare include:

-1 caiac

-2 padele,

-1 pompa,

-1 kit de reparatii

-geanta de transport.

PRODUS NOU, SIGILAT CU FACTURA SI GARANTIE.
PLATA RAMBURS PRIN FAN CURIER.
COST TRANSPORT 50 LEI.
Din Gura in Gura